Los verhuur / Op locatie

Het outdoor terrein van Outdoor-Playground Valkenswaard kan indien gewenst ook afgehuurd worden om zelf activiteiten te organiseren. Hierbij valt te denken aan een familiefeest, kinderfeestje of andere outdoor activiteit. Daarnaast is het terrein ook te huur om als kampeerplek te dienen voor individuen en groepen. Losse verhuur van attributen voor het uitzetten van de baan en het spelen van het golfspel zijn te huur, alsmede zijn ook sommige boerenspellen los te huur. Ook is het mogelijk om op locatie boerenklompgolf / boerenbosgolf of boerenspellen / boerenchallenge te laten organiseren.

Je eigen outdoor-bos voor één dag
Outdoor-Playground Valkenswaard is gelegen aan de rand van natuurgebied de Mapie. Een grotendeels bebost terrein van ca. 6.000m2 dat zich uitstekend leent voor het zelf organiseren van recreatieve activiteiten en op loopafstand is van de monumentale Venbergse Watermolen. Het outdoorterrein kent beperkte voorzieningen, het is aan uzelf om invulling te geven aan de activiteiten en mag ter plaatse uw eigen feestje organiseren. Dit alles binnen de beperkingen; het bos ligt in een stiltegebied en men mag natuurlijk geen overlast veroorzaken voor mens en dier!

Een unieke privé kampeerplek
Het terrein van Outdoor-Playground Valkenswaard welk gelegen is aan de rand van natuurgebied de Malpie leent er zich uitstekend voor om te dienen als uw exclusieve "back to basics" camping. Het terrein van 6.000m2 is grotendeels bebost maar heeft ook enkele honderden vierkante meters grasland om op te kamperen. In het verleden hebben er al ondermeer gezinnen, scoutinggroepen en andere jeugdgroepen gebruik gemaakt van ons terrein. Het outdoorterrein kent beperkte voorzieningen, het is aan uzelf om invulling te geven aan de activiteiten. Dit alles binnen de beperkingen; het bos ligt in een stiltegebied en men mag natuurlijk geen overlast veroorzaken voor mens en dier!

Een boerenklomp-golfbaan op locatie voor één dag
Indien u over voldoende grond beschikt kunnen wij voor een dag een boerenklomp-golfbaan bij u opzetten en het geheel begeleiden. U dient dan zelf te zorgen voor 2 tot 6 hectare weiland met kort genoeg gras en/of begaanbare bosgrond. Voor een speelduur van 1,5 uur zijn 9 holes vereist. Meerdere groepen van 4/5 personen per groep spelen tegen elkaar of er kan individueel gespeeld worden. Ook kunt u de benodigde spullen los huren en de dag zelf organiseren. Prijs per dag in overleg

Boerenspellen / Boerenchallenge op locatie
Uit onze boerenspellen / boerenchallenge verhuren wij een selectie van boerengames. Met deze boerenspellen kan u op uw eigen locatie spellen organiseren of door ons laten organiseren. U dient dan zelf te zorgen voor een geschikte locatie bestaande enkele honderden vierkante meters, bijvoorbeeld een grote tuin of een open plek in de natuur die vrij te gebruiken is. Los te huur zijn onder andere; kruiwagenrace, hoefijzergooien, spijkerslaan, lasso-werpen, touwtrekken, koemelken en gatenkaas. Speelduur ca. 1 tot 1.5 uur. Prijs per dag in overleg.