Kuifje in de Malpie

De avonturen van Kuifje in de Malpie te Valkenswaard. Kuifje, de alom bekende reporter komt na al zijn wereldreizen nu pas langs in de Malpie te Valkenswaard.

Vanuit Outdoor Playground gaan Kuifje en zijn metgezellen op speurtocht om een mysterie te ontrafelen. Bij terugkeer in het bos van Outdoor-Playground worden enkele toepasselijke taken volbracht. Gevolgd door een afsluiting naar keuze, uit een kampvuur / barbeque of een toepasselijk bosfeestje. U dient zelf voor de versnaperingen te zorgen. Verder kunt u in overleg zelf met aanvullingen komen.

Aantal deelnemers: vanaf 8 personen (is bestemd voor kinderen / kinderfeestje!).Boeren-Knecht-comp.

De boerenknechtcompetitie is het ideale kinderfeestje voor toekomstige boerenknechten. Op het terrein van Outdoor-Playground Valkenswaard worden verschillende boerenspelletjes gedaan waaronder kinder boerenklompgolf in het bos. Tot slot naar wens kunnen er nog boerenpannenkoeken gebakken worden.

De einduitslag wijst de grootste boerenknecht in spé aan. De volgende boerenspelletjes worden onder andere gespeeld; jeu de boeren-boule, waterrace, spijkerslaan, touwtrekken, hoefijzergooien en een kruiwagenrace. In het outdoor bos zijn slechts beperkte voorzieningen aanwezig. U mag zelf ter plaatse uw eigen consumpties nuttigen. Parkeren doet u op 10 min. loopafstand bij de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen aan de Molenstraat 211. Parkeren in de directe omgeving van het outdoorbos is alleen toegestaan na overleg en indien de aanwijzingen worden opgevolgd.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.