Boerengolf / Bosgolf

Bosgolf boerengolf - golfen in het bos bij de Malpie
Boerenbosgolf is golfen in het bos, ook wel boerengolf genaamd. In een bos dient een boerengolf-parcours van 9 holes te worden afgelegd met zo min mogelijk slagen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een club, bestaande uit een klomp aan een bezemsteel. In het bos bevinden zich natuurlijke obstakels zoals bomen en struiken en is een plek waar u kunt nagenieten van het spel onder genot van uw eigen meegenomen versnaperingen.

Boerengolf duurt ca. 1,5 uur en is te combineren met boeren- spellen, kanovaren, of een fietstocht in de omgeving. In het outdoor bos zijn beperkte voorzieningen aanwezig. U kunt zelf ter plaatse uw eigen consumpties nuttigen. Boerengolf is ook uitermate geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeestje.
Boerengolf - zeer geschikt voor uitje en feestje


Parkeren doet u op 10 min. loopafstand bij de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen aan de Molenstraat 211. Aldaar kunt u ook een boerenlunch nuttigen of barbecuen. Parkeren in de directe omgeving van het outdoorbos is alleen toegestaan na overleg en indien de aanwijzingen worden opgevolgd.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.