Boerenklompgolf

Boerenklompgolf is een groepsactiviteit voor elke leeftijd en de agrarische variant van het reguliere golfspel. Een echte houten klomp aan een stok is de boerenklomp-golfclub en de bal is van handbalformaat. Golfen op de boeren manier betekent lekker lopen door de weilanden en in de natuur, soms zelfs tussen de koeien, samen met vrienden, familie of collega's. Het boerenklomp golfspel is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en kan zowel in groepsverband als individueel gespeeld worden. Deze buitensport activiteit vindt u nabij het toeristische centrum van Valkenswaard!

Boerenklompgolfen - de boeren vorm van golfen

In het buitengebied van Valkenswaard op tien minuten loopafstand van de Venbergse Watermolen in het prachtige natuurgebied "De Malpie" kunt u genieten van een heerlijk partijtje boerenklompgolf. De golfbaan bestaat uit negen holes verdeeld over 2 á 3 ha weiland of 9 holes in het 0,5 ha multifunctioneel bos. Het deel in het bos geeft een bijzonder karakter aan de boerenklomp golfbaan, er wordt gestart vanuit het bos en na afloop kunt u genieten zelfmeegebrachte consumpties of eventueel uw eigen feestje bouwen. In het outdoor bos zijn beperkte voorzieningen aanwezig.

Boerenklompgolf is uiterst geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes of gewoon een gezellig dagje uit. Heeft u ook zin om enkele uren bezig te zijn in de wei en/of het bos midden in de natuur, eventueel in combinatie met onze arrangementen.

U kunt het boerenklompgolfen ook combineren met boeren-games of andere outdoor activiteiten zoals; kanotochten, steptochten, cruisbike-tochten en vele andere activiteiten die in de directe omgeving worden georganiseerd door de vele outdoor bedrijven (zie links).

Diverse survival en outdoor activiteiten

Parkeren doet u op 10 min. loopafstand bij de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen aan de Molenstraat 211. Aldaar kunt u ook een boerenlunch nuttigen of barbecuen. Kortom: een bijzondere, leuke en sportieve manier om van de natuur en elkaar te genieten. Ideaal voor kinderfeestje-s, bedrijfsuitje-s, vrijgezellenfeestje-s, en familie feestjes.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.