Baantjer Valkenswaard

Baantjer - speel De Cock en los al fietsend of steppend de misdaad op

Voor een dag mag u zich rechercheur De Cock noemen, met C - O - C - K!, en gaat u zich buigen over een moordonderzoek. Deze moord heeft plaatsgevonden in Valkenswaard. Slachtoffer, dader en motief zijn onbekend.

U vertrekt per tweewieler (step, fiets, mountainbike of cruisebike) met Vledder en de andere leden van uw rechercheteam naar verschillende locaties om achter de waarheid te komen. Op basis van sporen en aanwijzingen moet u samen met uw team proberen deze moord op te lossen.

Aantal deelnemers: vanaf 8 personen (inclusief 3 drankjes!).Cruise-biken

Op deze nostalgisch ogende fietsen met te dikke banden, fauteuilachtige zadels en grote, wijde sturen kunt u meerdere passende fietsroutes volgen. Deze zogenaamde Malpie-Cruisers lenen zich bij uitstek om van de prachtige omgeving te genieten waar men doorheen cruised (fietst).

Malpie Cruise - comfortabel fietsen door de natuur

Door de dikke banden rijdt deze Malpie-Cruiser niet alleen op de fietspaden uiterst relaxt, maar kun je zonder problemen 'OFF-Road' gaan en zo op plekken terecht komen waar je met de traditionele fiets niet zo makkelijk vertoeft.

Daarnaast zijn deze cruise-biken ook comfortabeler dan traditionele fietsen of ATB's. Een ander bijkomend voordeel is dat deze Malpie-Cruiser een verhuurprijs heeft die tot 30% lager is dan die van de traditionele ATB (All Terrain Bike) oftewel Mountainbike.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.